Ok.. wer von euch kann das übersetzen

Rasťo Solár ... kategória ťakotonážnikov bola druhou, v ktorej rozhodcovia nemuseli robiť elimináciu(prvou bola kategória do 60 kg ... pripomeniem, že na MS konaných v Ázii IFBB vychádza v ústrety organizátorom a k obvyklým kategóriam pridáva aj 60-ku), pretože dnes sa na pódium postavilo 15 borcov s hmotnosťou vyššou ako 100 kg. Už pri nástupe bolo jasné, že Rasťo Solár napriek subtílnejšiemu vzhľadu môže konkurovať viacerým súperom s väčším, ale menej kvalitným svalstvom (opäť sa raz ukázalo, že veľkosť nemusí vždy znamenať výhodu). Víťazom sa stane s prehľadom Litevec Pocius, v dobrom svetle sa ukázal Bulhar Dimitrov, rozhodcovia v porovnávačkách vytrápili Nemca Botthofa, Poliaka Szyderskeho, Švajčiara Von Kanela. Rasťo bol vyvolaný dvakrát ... napriek tomu finále nevidím reálne (rád by som sa mýlil). V tejto kategórii boli aj (pre mňa) najväčšie sklamania - od Ukrajincov Jaciuka a Kravčenka som očakával ďaleko lepšiu formu, rovnako ako od Maria Hammera, ktorý mal v podkoží priveľa vody. Vtejto kategórii bol aj Čech Radek Čejka, ktorý sa zrejme vo finále tiež neobjaví.